لیست اختراعات پریناز محنتی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1393/04/09
تاریخ ثبت: 1394/02/23
خلاصه اختراع:

امروزه تصويربرداري پزشكي بعنوان يكي از مهمترين ابزارهاي تشخيصي بوده وانواع دستگاهاي تصويربرداري پستان بنام ماموگرافي معمولي، ماموگرافي ديجيتالي و ماموگرافي نوري مي باشند. بنابراين ساخت وسيله اي كه بتوان جزئيات تصويربرداري را نخست بر روي آن آزمايش نمود و شرايط مطلوب و ايده آل از لحاظ مقدار دز پرتوي وشرايط تصويربرداري قبل از تصويرگيري از بيمار را سنجيد ضروري بنظر مي باشد. در اين تحقيق ساخت فانتوم پستان با ابعاد استاندارد جهت آزمون تصويربرداري مورد نظر مي باشد. هدف ما ساخت فانتوم همراه با تعبيه مناطقي با اقطار مختلف مشابه با عروق پستان بوده تا بتوان در آزمون هاي تصويربرداري مانند ماموگرافي نوري از آن بهره برد. زيرا تغيير در ميزان جريان خون و تعداد شبكه هاي عروقي يكي از تفاوت هاي مهم بافت سالم و بافت سرطاني است. همچنين تغيير در شبكه عروقي از علايم اوليه ظهور و رشد سلولهاي سرطاني شده بوده و در اين مرحله بيمار ممكن است علايم باليني خاصي نداشته باشد. بنابراين بررسي شبكه عروقي پستان يكي از روشهاي تشخيص زودرس سرطان بوده و اهميت فراواني دارد. در نهايت تشخيص زودرس سرطان پستان با درمان زودرس آن همراه خواهد بود و امكان و درصد بهبودي را افزايش ميدهد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/30
مالک/مالکان: آقاي فرهود فهيما
تاریخ ثبت: 1395/07/03
خلاصه اختراع:

در اين اختراع منبع توليد امواج نزديك مادون قرمز جهت تصوير برداري از عروق پستان ساخته شد. مهمترين هدف از ساخت اين ابزار طراحي منبع پرتوهاي غير يونيزان بجاي اشعه ايكس براي تصويرگيري از تغييرات عروقي بافت پستان بود. جهت ايجاد شدت يكنواخت پرتوها در كل سطح تصويرگيري از چينش مناسب LED ها درمنبع و نسبت درست قرارگيري كوليماتور استفاده شده است. اين منبع ابزار ي مناسب با قابليت تصويرگيري از تغييرات عروقي به منظور افتراق بافت سالم از بافت سرطاني پستان است. تعيين ميزان غلظتهاي مختلف هموگلوبين با بررسي ميزان جذب نور در طول موج هاي 620 -625 نانومتر توسط پرتوهاي نزديك مادون قرمز ميسر گرديد. همچنين امكان كاربرد باليني و كلينيكي كردن اين منبع جهت تشخيص زود هنگام سرطان پستان در مراحل اوليه بيماري وجود دارد . از مشخصات بارز اين منبع صرفه اقتصادي بالاي به عنوان يك ابزار پزشكي تشخيصي است.

تاریخ اظهارنامه: 1394/12/22
مالک/مالکان: آقاي مهران آرش
تاریخ ثبت: 1395/07/05
خلاصه اختراع:

در آزمون هاي سي تي (CT) و سي تي آنژيوي (CTA) قفسه سينه، پستان در ميدان اصلي پرتوي قرار مي گيرد در حاليكه جزو اندام مورد نظر از نظر تشخيصي نمي باشد. هدف از اين تحقيق طراحي محفاظ پرتوي براي پستان با تركيبات مختلف بيسموت بدون اثر گذاري در كيفيت تصوير برداري سي تي و سي تي آنژيوي قفسه سينه مي باشد. در اين اختراع طراحي محافظ پرتوي پستان از جنس بيسموت خالص در اندازه ميكرو با درصد هاي مختلف بيسموت در ماتريس پليمري از سيليكون طراحي شد. اين محافظ بر روي پستان هنگام انجام سي تي و سي تي آنژيوي قفسه سينه قرار مي گيرد و بعنوان يكي از راهكارهاي كاهش دزپرتوي باعث حفاظت موثر اين اندام گردد. بررسي انجام شده توسط مجري نشان مي دهد كه در سي تي و سي تي آنژيو گرافي قفسه سينه در بخش هاي بيمارستاني و كلينيك هاي راديولوژي ايران هيچ محافظ پرتوي پستان استفاده نمي شود. بنابراين اين محافظ بدون حذف تصوير اندام هاي زيرين، امكان نمايان شدن و تصويربرداري از اندام هاي موردنظر در زيرمحافظ پستان مانند قلب، ريه و قفسه سينه را با قابليت تشخيصي خوب و قابل قبول براي پزشك ميسر مي نمايد. بنابراين باتوجه به آمار بالاي ابتلا به سرطان پستان، كم بودن سن مبتلايان به سرطان پستان در ايران و نبود محافظ پرتوي پستان ، طراحي و ساخت محفاظ پرتوي مي تواند جهت پيشگيري از اثرات زيان بار پرتوها و كاهش امكان ابتلا به سرطان پستان در اثر پرتوگيري زنان به ارتقاي سلامت جامعه كمك نمايد.

تاریخ ثبت: 1397/09/14
خلاصه اختراع:

محافظ كمربندي سيليكون رابر- ميكرو بيسموت به منظور حفاظت بيماران در تصويربرداري پزشكي طراحي و ساخته شده است. اين اختراع به علت مواد تشكيل دهنده و همچنين شكل كمربندي آن مي تواند به عنوان يك پوشش موثر براي حفاظت اندام هاي سطحي حساس به پرتو در بيماران مانند چشم، تيروئيد، پستان و گناد ها در هر دو جنس مذكر و مونث مورد استفاده قرار گيرد. با توجه به ايجاد تصاوير قابل قبول از نظر پزشك و راديولوژيست هنگام استفاده از اين محافظ ها استفاده از آنها در روش هاي مختلف تشخيصي محدوديت خاصي ندارد.

تاریخ اظهارنامه: 1397/01/06
مالک/مالکان: خانم پریناز محنتی
تاریخ ثبت: 1397/09/14
مخترع/مخترعان: پریناز محنتی
خلاصه اختراع:

امروزه استفاده از نانو ذرات در تمام علوم مخصوصا علوم پزشكي در جهت تشخيص و درمان گسترش يافته است. يكي از روش هاي تشخيص بيماري ها استفاده از دستگاه هاي تصويربرداري است. فلوروسكوپي، سي تي اسكن و آنژيوگرافي از جمله دستگاه هاي تصويربرداري با دز پرتوي بالاهستند كه به علت احتمال آسيب ناشي از پرتوهاي يونيزان استفاده از پرتوكاهنده، براي كاهش دز رسيده به اندام هاي حساس و سطحي توصيه ميشود. در حال حاظر پرتوكاهنده اي كه از نانو ذرات بيسموت ساخته شده باشند و بتواند علاوه بر پوشش اندام هاي حساس و كاهش پرتوهاي يونيزان، مشكلات مربوط به تغيير كيفيت تصاوير راديولوژيك را ايجاد نكند موجود نمي باشد. بنابراين هدف از اين اختراع، طراحي و ساخت پرتو كاهنده نانو بيسموت بصورت كامپوزيت پليمري با اكسيد نانو بيسموت است تا بتواند ميزان پرتو دريافتي اندام هاي سطحي مانند پستان، تيروييد، چشم و گناد ها در انواع آزمون هايي راديولوژي كاهش بدهد. كامپوزيت نانو بيسموت بعنوان پرتو كاهنده بصورت فيزيكي ساخته شده و موجود مي باشد. همچنين آزمون هاي عملي و كاربردي آن در راديولوژي انجام شده و توسط آناليزهاي تصويري مقادير تغيير نويز با پرتوكاهنده معني دار نبود و علاوه بر آن پزشك و راديولوژيست قابليت تشخيصي بودن تصاوير در حضور پرتوكاهنده را تاييد نمودند.

تاریخ اظهارنامه: 1395/01/29
تاریخ ثبت: 1397/05/09
مخترع/مخترعان: پريناز محنتي
خلاصه اختراع:

در اين تحقيق طراحي محفاظ پرتوي براي پستان با تركيبات مختلف بيسموت بعنوان يكي از راهكارهاي كاهش دزپرتوي باعث حفاظت موثر اين اندام مي گردد. محافظ پرتوي از جنس بيسموت خالص با درصد هاي مختلف در اندازه ميكرو در ماتريس پليمري از پلي اورتان طراحي شد. اين محافظ بر روي پستان هنگام انجام سي تي و سي تي آنژيوي قفسه سينه قرار مي گيرد و بدون حذف تصوير اندام هاي زيرين، امكان نمايان شدن و تصويربرداري از اندام هاي موردنظر در زيرمحافظ پستان مانند قلب، ريه و قفسه سينه را با قابليت تشخيصي خوب و قابل قبول براي پزشك ميسر مي نمايد. بررسي انجام شده توسط مجري نشان مي دهد كه در سي تي و سي تي آنژيو گرافي قفسه سينه در بخش هاي بيمارستاني و كلينيك هاي راديولوژي ايران هيچ محافظ پرتوي پستان استفاده نمي شود. بنابراين باتوجه به آمار بالاي ابتلا به سرطان پستان، كم بودن سن ابتلا به سرطان پستان در ايران و نبود محافظ پرتوي پستان ، طراحي و ساخت محفاظ پرتوي مي تواند جهت پيشگيري از اثرات زيان بار پرتوها و كاهش امكان ابتلا به سرطان پستان در اثر پرتوگيري زنان به ارتقاي سلامت جامعه كمك نمايد.

موارد یافت شده: 6